Acasa Prezentare servicii
Servicii de desfundare, vidanjare si curatare canal

A - Desfundare canal

La executarea serviciilor de desfundare se folosesc furtunuri in functie de dimensiunea tubulaturii ce urmeaza a fi desfundata, folosind totodata capete de curatare care pot fi:

  1. desfundare cu capete standard pentru infundari simple;
  2. desfundare cu capete de curatare pentru canalizari cu radacini;
  3. desfundare cu capete de curatare pentru canalizari cu grasimi;
  4. desfundare cu capete de curatare pentru canalizari ce au nisip, pietris sau alte aluviuni ce trebuie curatate de pe tubulaturi.

B - Vidanjare canal

Executam vidanjari la bazine, subsoluri inundate, fose septice, etc. Pentru cereri specifice, va rugam sa ne contactati telefonic - formular contact


C - Curatare canal

Curatarea se executa cu utilajul cu inalta presiune si scoaterea excedentului fie manual, daca situatia o impune , fie mecanizat prin vidanjare. Pe langa curatarea canalizarilor si a caminelor de vizitare se mai pot curata si bazine de diferite dimensiuni iar finalizarea lucrarii se executa prin spalare cu pistol cu jet de apa.


D - Inspectii technice - video

Inspectii video canaleRemedierea unei defectiuni in sistemul de scurgere poate fi destructiva din punct de vedere al infrastructurii. Imaginati-va o scurgere defecta in sala de baie care aduce infiltratii vecinului. In trecut, pentru a localiza portiunea defectuoasa, instalatorul era obligat sa decoperteze o suprafata considerabila.

Cu ajutorul aparatului de inspectie video se localizeaza cu precizie locul scurgerii astfel incat se reduce suprafata de cercetare si timpul de interventie.

Acest tip de interventii corective se executa prin inspectii video la canalizari care prezinta surpari, deplasari ale tuburilor cu dimensiuni cuprinse intre 70mm-300mm.


E - Tarife desfundare, vidanjare si curatare canal

Tarifele sunt diferentiate functie de tipul interventiei, de locatie si de timpul de reactie necesar pentru a ajunge la locul interventiei si se calculeaza la ora de lucru.

Operatiuni:
  1. desfundare canal persoane fizice 120 RON + TVA/ora (minim o ora);
  2. desfundare canal persoane juridice intre 130-250 RON + TVA/ora (minim o ora);
  3. servicii de vidanjare 250 RON/10m³ + TVA.
Deplasare:
  1. deplasare utilaj tip Woma in afara orasului Timisoara, tariful este de 1.9 RON/Km + TVA;
  2. deplasare utilaj tip Vidanja in afara orasului Timisoara, tariful este de 3 RON/Km + TVA;
  3. inspectii video 250 RON/ora + TVA.

Pentru interventii in Timisoara  deplasarea este inclusa in pret

In situatia in care se incheie contract pentru prestarea acestor servicii tarifele se negociaza cu fiecare client in parte in functie de numarul de interventii necesar.